Tervetuloa

cropped-heart-635667_1920.jpg

Olen psykoterapeutti ja psykologi Mari Viljakainen. Tervetuloa sivustolleni josta löytyy tietoa palveluistani sekä ilmaisia mindfulness- ja itsemyötätuntoäänitteitä.

Tarjoan vastaanotollani psykoterapiaa (kognitiivinen ja integratiivinen), psykologin yksilökäyntejä sekä työnohjausta. Käytän työssäni monenlaisia kognitiivisia- ja tietoisuustaitopohjaisia työtapoja. Minulta on mahdollista saada myös mindfulness-, itsemyötätunto- ja EFT-menetelmien valmennusta. Luokseni on mahdollista tulla yksittäisille käynneille tai pidempään hoitosuhteeseen esimerkiksi mielialaan, jaksamiseen tai elämänkriiseihin liityvien pulmien kanssa. Otan vastaan myös englanninkielisiä asiakkaita.

Yksilötyöskentelyn lisäksi ohjaan mindfulness-(mm. MBSR) ja itsemyötätunnon taito (mm. MSC) -kursseja mm. työyhteisöille. Käyn mielelläni luennoimassa erilaisista hyvinvointiin ja stressinhallintaan liittyvistä aiheista. Haluan olla omalta osaltani tuomassa itsemyötätunnon taitoja suomalaisille. Itsemyötätuntoon voit tutustua tarkemmin  Itsemyötätunnon taito -sivustollani,  facebook-sivuilla sekä youtube-kanavillani.

 

mina

Mainokset
%d bloggers like this: